Persoonlijk contactvinden wij vanzelfsprekend
2928

Wat moet ik doen als ik mijn telefoon kwijt ben?

Als je al een fiets in gebruik hebt, kun je deze gewoon afsluiten op de geautoriseerde locaties. Zodra je ontdekt dat jouw telefoon verdwenen is, kun je even bellen of mailen ('s nachts handig!) met onze service desk. Je moet dan nog wel even de juiste locatie waar je hebt geparkeerd doorgeven.
Je kunt ingeval van een verloren telefoon ook even gebruik maken van de telefoon van een vriend of vriendin als deze is voorzien van een 3G /4G verbinding en Bluetooth LE. Je kunt dan inloggen op jouw account en tijdelijk de geleende smartphone instellen als "jouw" telefoon zodat je het slot correct kunt sluiten of openen.

Geen antwoord op uw vraag? Stel ons uw vraag.

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.